Cégtörténet

camions-whiteA Camion-Group 2000 Bt. jogelődje magánvállalkozásként 1989. áprilisában alakult, 1 db 22 éves tehergépjárművel és bérelt telephellyel.

Az eltelt 26 év alatt sok nehézséggel kellett szembenéznünk, de mindig próbáltunk alkalmazkodni az adott időszak változásaihoz és újabb utakat nyitni egy biztos jövő felé. Állandó fejlődésünknek köszönhetően, ma már 50 saját gépjárművel büszkélkedhetünk, melyek állandó szervizelésére saját telephelyünkön lévő jól felszerelt műhelyünkben van lehetőség. Emellett állandó alvállalkozói kört (10-15 db) is sikerült kiépítenünk, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy még szélesebb körben eleget tudjunk tenni megbízóink elvárásainak.

Fontos megemlítenünk, hogy 1999. decemberétől az ISO 9001 minőségirányítási rendszer előírásainak megfelelően végezzük tevékenységünket. A nemzetközi fuvarozást kezdetektől a CMR nemzetközi előírásai szerint végezzük.

Tagjai vagyunk a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének, CMR felelősségbiztosításunk 250.000,- EUR-ra érvényes.

Társaságunk rendelkezik takarmányszállítási, nem veszélyes hulladékszállítási engedéllyel is. Ezeken kívül speciális gépjárműveinkhez tartozó engedélyeink olyan egyedi áruk nemzetközi illetve belföldi szállítását is lehetővé teszik, mint a 2,5 m-nél szélesebb vaslemez (max. 3,5 m szélességig) és a 13,6 m-nél hosszabb vasáru (max. 18 m hosszúságig).